Filippinerne Centralbank besøger Crypto-forordningen

Filippinerne Centralbank besøger Crypto-forordningen igen

  • Filippinernes centralbank har besluttet at regulere kryptorelaterede aktiviteter inden for dens jurisdiktion.
  • Denne indsats har til formål at støtte væksten af ​​innovative fintech-aktiviteter, samtidig med at risikoen for borgerne mindskes.
  • Alle kryptorelaterede transaktioner behandles som pengeoverførselstjenester.

Trust Project er et internationaltCrypto Trader konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Filippinerne er optaget på listen over lande med en stabil lovgivningsramme for Bitcoin og andre kryptokurverelaterede aktiviteter.

Denne udvikling kommer ikke som en overraskelse. Flere finansielle myndigheder over hele verden er begyndt at gøre en bevidst indsats for at afklare deres holdning til kryptokurver.

Filippinerne tager stilling

Ifølge en rapport fra Inquirer vil aktiviteter relateret til kryptokurver blive behandlet under den filippinske centralbank. Disse ændringer var målrettet mod at kontrollere overholdelse af anti-hvidvaskning af penge (AML) for udbydere af finansielle tjenester. Digitale aktiver såsom kryptokurver inkluderes nu.

Bangko Sentral ng Pilipinas har nu bekræftet godkendelsen af ​​denne ramme. Platforme inden for landets jurisdiktion, der er ansvarlige for at levere en eller anden form for kryptotjeneste, forventes at overholde dem.

Det filippinske pengebræt angav klart de områder, der vil være underlagt disse nye regler. Handel og overførsel af kryptoaktiver og depotudbydere er også inkluderet i denne kategori. Sponsorering af terrorisme og skjulte penge er de to vigtigste forbrydelser, som den filippinske regering søger at bremse.

I en erklæring sagde BSP-guvernør Benjamin Diokno;

”Vi har set en accelereret vækst i brugen [af] virtuel valutaveksling i de sidste tre år, og det er på høje tid, at vi udvider anvendelsesområdet for eksisterende regler som en anerkendelse af udviklingen i denne finansielle innovation og fastlægger en rimelig risikostyring forventninger. ”

Myndighederne i Filippinerne har stort set været tavse om dette emne siden dets sidste ændring i 2017.

Disse justeringer foretaget af dets apex-bank blev udvidet til at omfatte de andre aspekter af cryptocurrency-relaterede operationer. Tidligere justeringer dækkede kun udvekslingen af ​​digitale aktiver til fiat og omvendt.

Ifølge centralbanken er disse nye retningslinjer rettet mod at fremme vedtagelsen af ​​virtuelle aktiver i regionen. Tilsynsmyndigheder hævder, at de ikke har til hensigt at kvæle innovation, men er opmærksomme på de iboende risici i virtuelle aktiver.