Entwicklung

Historie fra markeder

Market Wrap: Bitcoin rammer $ 18,8K som samlet krypto låst i DeFi passerer $ 14B

Prisen på bitcoin ramte nye 2020-højder, da fortællingen om „alternativ til guld“ stiger. I mellemtiden kan mindre kryptotoken hjælpe med at skubbe DeFi til nye højder.

Bitcoin (BTC) handler omkring $ 18.638 pr. 21:00 UTC (16:00 ET). Får 3,5% i løbet af de foregående 24 timer.
Bitcoins 24-timers rækkevidde: $ 17.723- $ 18.813 (CoinDesk 20)
BTC over sine 10-dages og 50-dages glidende gennemsnit, et bullish signal for markedsteknikere.

Bitcoins pris opnåede gevinster fredag, så højt som $ 18.813, ifølge CoinDesk 20-data. Verdens ældste kryptokurrency faldt derefter en smule til $ 18.638 pr. Pressetid. Sidste gang bitcoin handlede på $ 18.800 niveau var tilbage den 19. december 2017, da prisen gik så højt som $ 18.984.

Nogle analytikere ser $ 19.000 som helt sikkert inden for rækkevidde, men bitcoin skyder ikke lige op for at komme derhen, bemærkede John Kramer, en erhvervsdrivende hos kryptofirmaet GSR. „Det føles mere og mere som om vi rammer et bitcoin-tippunkt,“ fortalte Kramer CoinDesk. ”Det betyder ikke, at prisen vil stige forbi $ 19.000; faktisk kan man forvente en nedkøling. ”

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.
Læs mere: BlackRocks Chief Investment Officer siger, at Bitcoin kunne erstatte guld

På trods af enhver nedkøling, der måtte forekomme, er bitcoin bestemt varmere end guld hidtil i 2020, med bitcoin op 147% år til dato versus det gule metals ydeevne på 22%.

„Jeg forventer, at meget mere mediedækning og forstærkning af fortællingen omkring bitcoin er et bedre alternativ til guld i den nærmeste fremtid, da flere og mere fremtrædende Wall Street-investorer som BlackRock åbent deler deres positive synspunkter,“ sagde Jason Lau, operationschef til San Francisco-baseret kryptokursudveksling OKCoin.

Læs mere: Y Combinator, Pantera bakker $ 3 mio. I ny krypto-derivatudveksling

Lau henviste til et optræden på CNBC’s „Squawk Box“ af Rick Rieder, CIO med fast indkomst hos BlackRock, $ 7 billioner assert manager. ”Tror jeg, det er en holdbar mekanisme, der … i vid udstrækning kunne indtage guldets plads? Ja, det gør jeg, fordi det er så meget mere funktionelt end at give en guldstang rundt, ”sagde Rieder om bitcoin under programmet.

På derivatmarkedet satser optionshandlere på noget bitcoin-usikkerhed i december. Handlende forventer en 54% chance for, at bitcoin forbliver over $ 18.000, en 44% chance for $ 19.000 pr. 1 BTC og en 35% chance for $ 20.000.

Denis Vinokourov, leder af forskning hos digital asset prime-mægler Bequant, sagde, at mange afskediger den indvirkning, som ether kan have på derivatmarkedet i retning af 2021.

„Hvis man går efter forestillingen om, at bitcoin vil blive et mere almindeligt besiddet aktiv i traditionelt rum, så er der meget, der ville forhindre [ether] i at følge efter,“ fortalte Vinokourov CoinDesk. „Forvent CME at lancere ether-futures og optioner med tiden, da den nuværende markedspositionering og flow klart viser en stigende efterspørgsel.“

TVL i DeFi går op, men ikke fra BTC, ETH
Ether (ETH), den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, var op fredag, handlede omkring $ 510 og klatrede 7,5% på 24 timer fra kl. 21:00 UTC (kl. 16:00 ET).

Den samlede mængde kryptokurrency „låst“ (TVL) i decentraliseret finansiering, eller DeFi, har passeret 14 milliarder dollars for første gang til 14,1 milliarder dollars pr. Pressetid.

Mængden af ​​låst ETH har dog været faldende, måske fordi nogle stakere flytter aktivet til Ethereum 2.0-kontrakten.

Derudover dypper mængden af ​​bitcoin låst i DeFi.

Det ser ud til, at mindre tokens ser store gevinster sammen med BTC og ETH, hvilket sandsynligvis bidrager til TVL-gevinster, selvom DeFi Pulse ikke reagerede på en anmodning om kommentar på, hvordan det tegner sig for disse tokens i sine målinger.

„Den betydelige nylige prisopløb i ETH og BTC har medført, at TVL i nominelle dollarbilleder balloner, da det mindre absolutte antal poletter for hver stadig repræsenterer et meget større dollarbeløb,“ bemærkede John Willock, administrerende direktør for crypto forældremyndighedsudbyder Tritium.

Back To Top